Over Steiger Service Plompen

Het bouwen van stabiele en veilige steigers is een vak apart. Het vergt kennis van verankering, ondergrond en drukbelasting. Maar ook belasting van de steigers zelf, het schoren en vooral ook veel kennis en ervaring. Over deze kennis en ervaring beschikt eigenaar Riny Plompen die de steigerbouwteams zelf aanstuurt. Hij deed in de afgelopen decennia ruime ervaring op en kreeg de kneepjes van het vak eveneens overgedragen van zijn vader Kees Plompen die al vele jarenlang alle soorten steigers bouwde.

Geen project te groot

De grote kennis en ruime ervaring past Steiger Service Plompen (SSP) toe in tal van projecten in zowel woningbouw, utiliteitsbouw en renovatie. Voor SSP is geen project te groot. Voorbeelden zijn woningbouwprojecten in Vlissingen (28 woningen), in Wemeldingen (28 woningen) en Goes (48 woningen), maar bijvoorbeeld ook een groot renovatieproject in Oosterhout (100 woningen). Daarnaast ook een enorm aantal utiliteitsprojecten in het gehele land.

Naast kennis en ervaring ook grote flexibiliteit

De vaklieden van SSP monteren en demonteren de benodigde steigers vakkundig. Daarbij wordt al jarenlang nauw samengewerkt met vaste kwaliteitspartners voor de levering van steigermaterialen, waardoor we te allen tijde beschikken over een enorme capaciteit aan verschillende steigersystemen met stempels en liften. Met twee 25 ton vrachtwagencombinaties worden de steigermaterialen vervolgens snel en vakkundig op locatie worden gebracht.

Afspraak is afspraak

Steiger Service Plompen staat bekend als een uiterst betrouwbare steigerbouwer die doet wat het belooft. Het na komen van alle gemaakte afspraken, de gedegen kennis en ruime ervaring gekoppeld aan een grote mate van flexibiliteit vormen de feitelijke kracht van SSP.

Contact

Doornedijkje 22
4651 RV Steenbergen NB
T: 06 54 30 89 71
E: info@steigerserviceplompen.nl